supersimpel

Lieve Jools,

Even over dat stukje dat je laatst schreef in het tijdschrift van je hubbie, ‘Jamie Magazine’. Je schreef: ‘ Dit supersimpele ontbijt doe ik in plastic bakjes. De meiden kunnen het dan op weg naar school opeten als we haast hebben of vroeg aan de dag beginnen’.

Nou, dat van die grof geraspte appel samen met melk, havermout, lijnzaad en amandelmelk in een kom doen red ik nog wel. Tenminste, als ik het haasten zo plan dat ik de avond ervoor bedenk dat dat vast in de koelkast moet staan weken. Als de ochtend in kwestie dan is aangebroken (en ik dus haast heb) gaat het doorroeren van het brouwsel nog wel goed. Bij het diagonaal snijden van de banaan word ik al wat narrig dus sla ik die lepel yoghurt (tegen het bruin worden van de banaan) over. Maar tegen de tijd dat de nootjes lijdzaam liggen te wachten om grof gehakt te worden, zoon 2 in zijn broek poept en dat gallige hakmes nog vies in de vaatwasser ligt knapt er bij mij iets. En dan moet ik nog op zoek moet naar die twee handenvol verse vruchten (heb jij die standaard op je aanrecht staan?). Lieve Jools, hoe doe jij dat toch? Heb jij dan ook de juiste dekseltjes voor op die plastic bakjes klaargelegd? Met de lepeltjes? En eten jouw kinderen dat dan? Onderweg naar school? Wat vindt de taxichauffeur daar eigenlijk van?

Liefs José

 

PS: Jullie Family Food Tube vind ik echt leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *